Thursday, 13 June 2013

Svartisen

Biofoto på landstreff hvor lokalavdelingen i Nordland laget en fantastisk ramme. Med base på Åmnøya fikk vi lørdag tur til Engabreen. Værmeldingen var ikke de beste, men vi slapp billig med noen byger på formiddagen. Noen fikk også prøve brevandring. Vel oppe på breen lysnet det og ga fine fotoforhold. Vi var seks fotografer pluss brefører. Litt artig å se taurekka hvor vi tar bilder i hver vår retning. Brefører bare ristet på hodet. Foruten et supert program så ble det mange opplevelser på turen ut også. Både elg, fugler og fantastisk natur. Tusen takk for en flott tur.


500mm stikkende ut av bilvinduet, ikke rart den lurte

Elgen går ned på kne og beiter rundt på enga med bøyde frambein.

Brevandring8 comments:

 1. Vakkert, synes alle landskapsbildene dine her er veldig gode, men setter en knapp på det siste som har en fin forgrunn med grønt, og går over til en noe mer dramatisk bakgrunn med de snøkledde fjellene I tåka.

  ReplyDelete
 2. Oj, oj ser ut som ni haft en trevlig stund. Ser farligt ut med klättringen...:-))
  Men....landskapsbilderna är ju helt, helt sagolika. Man tappar andan av hänförelse !
  Ha en riktigt fin helg !

  ReplyDelete
 3. Vakkre landskapsbilder. Synes spesiellt nr 5 skiller seg ut. Meget flott.

  ReplyDelete
 4. Det er vel ingen tvil om at du hadde et godt utbytte rent fotomessig av årets landstreff... Veldig fine bilder alle som ett. Og da er også arrangørene godt fornøyd..

  ReplyDelete
 5. Råstilige landskapsbilder. Likte best nr 5, 7 og 8 men hele serien er flott

  ReplyDelete
 6. Kjempeserie dette! Min favoritt må bli det første bildet som har flott lys og komposisjon. =)

  ReplyDelete
 7. Tusen takk for flotte kommentarer og takk for en super tur Ola, veldig bra opplegg. Mektig natur. Må nok tilbake og oppleve mer av Nordland.

  ReplyDelete
 8. Nummer 1 og 6 er jo kalender- og vegg-potensiale de lux her, meget bra! Likte også det siste veldig godt, rent stemningsmessig! Flott serie igjen!

  ReplyDelete