Monday, 10 June 2013

Grevling

Strandnelliken står nå på sitt vakreste, noen uker senere enn vanlig, som så mye annet i år. Går tett på og bruker blender slik at dybdeskarphet bare favner blomstene. Ble en del opptak før jeg var fornøyd. Brennvidde=35mm. Ikke langt fra dette stedet observerte jeg for noen uker siden grevling. Ikke fritt for at jeg sveiper innom for å se om jeg på ny kan få et lite glimt. Den kommer først frem etter solen har gått ned så jeg sliter med iso og lange lukkertider. Får til slutt et nytt kort møte. Med iso låst på 1600 (d700) går lukkertiden ned på 1/80sek som er på grensen med 500mm uten VR. Omgivelsene noe kjedelige, men artig opplevelse likevel.
10 comments:

 1. fine grevlingbilder, ikke noen lett kar å fotografere

  ReplyDelete
 2. Grevling i blomstereng er jo veldig flott, synes dette ble bra jeg :-)

  ReplyDelete
 3. Gøy å treffe på grevlingen på nært hold, likte alle bildene godt!!

  Ottar

  ReplyDelete
 4. Praktfult av strandnellikken -likte lyset du har fanget der. grevlingen er jo også virkelig godt fanget, syntes settingen var helt topp jeg - ikke alle forundt å fange denne på brikka!

  ReplyDelete
 5. Kjempebilder. Grevlingen har jeg ikke lyktes å ta bilder av enda. Likte lyssettingen i første bildet; varmt med fine farger.

  - Dagfinn

  ReplyDelete
 6. Ikke ofte man ser grevlingbilder i blomstereng, eller generelt for den saks skyld!
  Likte nr 2 her godt i fint blomsterengmiljø :-)
  Blomsterbildet også svært tiltalende, flott stemning og god komposisjon ikke minst!
  Rune

  ReplyDelete
 7. Flotte bilder, må ha vært en flott opplevelse å få bilder av grevlingen, synest det ble veldig bra.

  ReplyDelete
 8. Tusen takk for flotte kommentarer, veldig hyggelig. Kommer nok til å sjekke dette stedet noen flere ganger i løpet av sommeren.

  ReplyDelete
 9. Denne karen har jeg hatt ønske om å møte med fotoutstyret redo i lang tid - svært flott serie med en sky art og fantastisk sommerkveld-stemning i det første bildet!

  ReplyDelete